Search

Tjänster

Väskaffären Bagman och Pierino Resor

Bagman är den personliga väskaffären som erbjuderett stort utbud av kvalitétsväskor med fokus på service. Vår mål att att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med dina köp. Som man kan läsa från våra betyg på Google och Facebook så gör vi det lilla extra för våra kunder.

Per Åsander startade Pierino Resor år 2001. Firman bygger på Pers mycket goda kunskaper om italiensk vin, mat och kultur. Per har utbildning som vinexpert (sommelier) från Associazione Italiana Sommeliers (AIS) i Rom och behärskar italienska språket efter diplomstudier vid språkskolor i Norge och Italien. Därtill har han i perioder bott i Italien och förövrigt rest mycket i landet med grupper från Skandinavien. Årligen har han många grupper med sig till Italien där han nu även bosatt sig.
Med åren har han byggt upp ett brett kunnande om de flesta av landets regioner, deras kulturskatter, mattraditioner och vinproduktion. Han har bl a arbetat med regionerna Veneto, Lombardia, Piemonte, Emilia-Romagna, Toscana, Marche, Lazio, Campania, Puglia och Sicilia. Och naturligtvis har han goda kontakter med hoteller, bussbolag, restauranger, turistorganisationer och incoming services i hela landet.